Ferry Agent - O nama

O nama

Ferry Agent je špedicija specijalizovana za drumski transport sa Velikom Britanijom – kao rezultat dugogodišnjeg rada na britanskom tržištu, Ferry Agent je postao ponosni član Britansko – srpske privredne komore. Još jedna potvrda kvaliteta firme stigla je od domaće Privredne Komore – Ferry Agent je upisan u klub uspešnih malih i srednjih preduzeća u Srbiji. Firma je fokusirana na tržište Velike Britanije na kojem posluje od početka svog osnivanja i nakon osam godina rada postala je lider na britanskom tržištu.

Pogodnosti

Dodatno osiguranje

Ferry Agent je jedan od retkih špeditera u zemlji koji uz obavezno CMR osiguranje prevoznika pruža i dodatno osiguranje robe i to bez naknadnih troškova, tako da klijenti imaju punu sigurnost u transportu.

Cena transporta

Troškovi transporta palete već od 100 evra, bez obzira na lokaciju robe na teritoriji Velike Britanije.

Distribucija robe u regionu

Vršimo dopremu robe iz Velike Britanije, a preko našeg
distributivnog centra u Beogradu, ka svim delovima regiona: Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Albaniji.

Usluge

Zbirni i puni utovari

Za usluge dotovara (PTL) kao i zbirnih pošiljki organizujemo tri do pet polazaka na nedeljnom nivou sa rokom isporuke do sedam dana, što predstavlja izuzetno kratak tranzitni period. Za usluge punih utovara (FTL) tranzitni period iznosi do 5 dana. Jedina smo špedicija u zemlji koja organizuje zbirne pošiljke kao i dotovare u izvozu ka Velikoj Britaniji iz čitavog regiona, sa redovnim polascima na nedeljnom nivou. Organizujemo transport svih tipova roba, od duboko smrznute hrane koja zahteva transport u odredjenom temperaturnom režimu, zatim akcizne i kvarljive robe pa sve do obične komercijalne robe koja ne zahteva specijalni vid transporta.

Direktni ugovorni servis

Ferry Agent ima potpisane ugovore sa više prevoznika koji sav svoj kapacitet stavljaju na raspolaganje Ferry Agentu, koji tovare robu iz Velike Britanije isključivo za potrebe naših klijenata.

Prodaja brodskih karata

Prodaja brodskih karata za teretni program za sve tipove teretnih vozila preko kanala La Manche, sa mogućnošću direktne „on-line“ rezervacije.

Upoznajte tim uspešnih ljudi

Stevan Gadol

Chief Executive Officer

Aleksandar Čarapić

Financial Director

Mirjana Nikolić

Operations Director

Petar Krčadinac

Senior Route Manager

Marko Popov

Route Manager

Stefan Antončić

Senior Freight Operator

Marija Nedić

Freight Assistant

Filip Đurić

Freight Assistant

Luka Marinović

West Europe Export-Import Operations

Nevena Mojsilović

Financial Assistant

Želite da sarađujete sa nama?

Kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt forme. Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.
Vaš Ferry Agent tim!