O nama

Ferry Agent je vodeća logistička kompanija u regionu za transport robe sa Velikom Britanijom. 

Ferry Agent, lider u oblasti transporta i logistike u međunarodnom transportu, specijalizovan je za drumski transport sa Velikom Britanijom. 

Kompanija je fokusirana na tržište Velike Britanije na kom posluje od početka svog osnivanja. Sa 15 godina iskustva, kompanija Ferry Agent obezbeđuje superioran servis svojim klijentima.

Snaga Ferry Agenta kao lidera na britanskom tržištu bazira se na razgranatoj distributivnoj mreži koja realizuje preuzimanje pošiljaka na dnevnom nivou, uz veoma brzu i efikasnu distribuciju do krajnjeg klijenta. Svojim klijentima obezbeđujemo dnevne polaske ka Srbiji i dalje ka regionu Balkana.

Naše usluge u oblasti drumskog transporta sa Velikom Britanijom uključuju organizaciju prevoza zbirnih, parcijanih (dotovara) kao i punih utovara, transport svih vrsta roba, usluge carinjenja, osiguranja i pakovanja robe.

Poštujući sve zahteve naših klijenata, naše stručno osoblje će pružiti najkvalitetniji servis u drumskom transportu.

GROUPAGE, LTL I FTL SERVISI
Naša mreža za transport Groupage, LTL i FTL pošiljaka omogućava uvek adekvatno rešenje koje će ispuniti sve vaše zahteve. Ferry Agent obezbeđuje svakodnevne polaske ka Srbiji uz mogućnost preuzimanja pošiljaka na dnevnom nivou, uz veoma brzo vreme isporuke robe (od 5 do 7 dana).

CARINSKO ZASTUPANJE
Naši agenti pomoći će vam da da se uspešno i efikasno krećete kroz komplikovane carinske procedure, bilo da se radi o izvoznom ili o uvoznom carinjenju, kako biste izbegli dodatne troškove i bilo kakva kašnjenja

DISTRIBUCIJA ROBE U REGIONU BALKANA
Ferry Agent pokriva sve faze lanca snabdevanja od dobavljača do krajnjeg kupca.Svakodnevno vršimo dopremu robe iz Velike Britanije, a preko našeg distributivnog centra u Beogradu, ka svim delovima regiona: Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji i na teritoriji Kosova.

IZVOZ ROBE U VELIKU BRITANIJU
Pored uvoza robe, za svoje klijente organizujemo i izvoz robe u Veliku Britaniju uz redovne polaske tri puta nedeljno, uz direktnu otpremu robe klijentima u Velikoj Britaniji.

ČLANSTVA
Kao rezultat dugogodisnjeg rada na britanskom tržistu, Ferry Agent je postao ponosni član Britansko-Srpske Privredne komore.

Jos jedna potvrda kvaliteta stigla je od domaće Privredne komore – Ferry Agent je upisan u klub uspešnih malih i srednjih preduzeća u Srbiji.

Pozovite nas

Kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt forme. Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.
Vaš Ferry Agent tim!

sr_RS